Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen!

Mijn passie is mensen blij maken met mooie creaties van mijzelf, gemaakt met veel plezier en liefde! De wereld mag wel wat meer vrolijkheid en kleur gebruiken en daar wil ik op deze manier mijn steentje aan bijdragen.

 

Over De HaarKnutselaar

 

Mijn naam is Marcha Richardson, 30 jaar oud, boys mom en echtgenote.  

Ik houd er enorm van om lekker creatief bezig te zijn, ik houd van kleur, vrolijkheid en feestjes!

Al 15 jaar werk ik als kapster en nu vond ik het tijd om de combinatie van knutselen en haren te combineren, vandaar de HaarKnutselaar! Ik word er zelf helemaal vrolijk van, jullie ook? 

Bij mij kan je terecht voor handgemaakte haaraccessoires (gemaakt door mijzelf), van dreadlocks tot vlechten met kralen in welke  kleur je maar wilt. Ik kan het helemaal knutselen tot wat jij leuk vind, hoe tof is dat?! Daarnaast verkoop ik ook haar sieraden en nog meer leuke dingen! 

Ook ben ik in te huren voor als je een gezellige meiden avond wil en je wil graag tips and tricks om een leuk maar toch simpel kapsel te creëren. Ik ben zelf van de bohemian Ibiza style. Ik kom er dan samen met jullie een gezellige ochtend, middag of avond van maken met leuke muziek, mijn eigen creaties en super leuke tips and tricks voor jullie!

Heb je een dochter en wil ze graag een echt meiden feestje geven? Let me know want daar heb ik ook iets super leuks voor! 

Is er een leuk feestje/festival? Ook daar kan ik mijzelf met al mijn spulletjes leuk neerzetten zodat dames zichzelf net even die extra touch kunnen geven!

 

Dus, ben je op zoek naar: kleur, muziek, kralen, veren, vlechten, dreadlocks, bohemianstyle, Ibiza vibe, hippiestyle, sieraden, gezelligheid en super leuke haarcreaties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Liefs de HaarKnutselaar