Over De HaarKnutselaar

 

Mijn naam is Marcha Richardson, 31 jaar oud, boys mom en echtgenote.  

Ik houd er enorm van om lekker creatief bezig te zijn, ik houd van kleur, vrolijkheid en feestjes!

Al 15 jaar werk ik als kapster en nu vond ik het tijd om de combinatie van knutselen en haren te combineren, vandaar de HaarKnutselaar! Ik word er zelf helemaal vrolijk van, jullie ook? 

Bij mij kan je terecht voor handgemaakte haaraccessoires (gemaakt door mijzelf), van dreadlocks tot vlechten met kralen, veren, touw en bedels.

Ik verander regelmatig van creaties die ik maak, daar hou ik van dus de creaties die je bij mij vind kunnen vaak tijdelijk zijn omdat ik het leuk vind om steeds iets anders te maken, hierdoor word het nooit saai!

Daarnaast vind je bij mij ook haar sieraden en nog meer leuke dingen die ik van overal bij elkaar verzamel.

Heb je een dochter en wil ze graag een echt meiden feestje geven? Let me know want daar heb ik ook iets super leuks voor! 

Is er een leuk feestje/festival? Ook daar kan ik mijzelf met al mijn spulletjes leuk neerzetten zodat dames zichzelf net even die extra touch kunnen geven!

 

Dus, ben je op zoek naar: kleur, kralen, veren, vlechten, dreadlocks, bohemianstyle, Ibiza vibe, hippiestyle, sieraden, gezelligheid en super leuke haarcreaties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Liefs de HaarKnutselaar