Workshop/ Party's

Vaak krijg ik de vraag; Hoe heb  jij jouw haren nou zo leuk gekregen? En dan vind ik het zo leuk om klanten uit te leggen hoe simpel het kan zijn om iets super leuks met je haren te doen en zoooooo simpel! Daarom vind ik het leuk om daar meer mee te doen en mensen te helpen en inspireren met het creëren van leuke creaties met haren. Vaak is het een kwestie van even weten wat en hoe je iets moet doen en dan heb je zoveel meer mogelijkheden om zelf iets leuks met je haren te doen. Wie wil dat nou niet?! 

 

Dus, heb jij zin in een gezellige ochtend/middag/avond met je vriendinnen, collega's, zussen, moeders of andere gezellige mensen en vind je het leuk om eens uitleg te krijgen over hoe je nou die ene vlecht zo mooi kan vlechten of hoe je nou zo'n leuk nonchalant knotje kan maken bij jezelf of bijvoorbeeld je dochter? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Ik kom dan gezellig bij jullie langs met mijn leuke handgemaakte vlechten, dreadlocks en andere handige spulletjes die jou extra zullen helpen naast mijn tips and tricks! 

Samen maken we er een gezellig en creatief momentje van en ik weet zeker dat je daar de rest van je leven plezier van zal hebben, voor jezelf en anderen.